Wat is uw type?

Kantoorprojecten legt alle denkbare type vloerbedekkingen voor onze klanten in de sectoren kantoor, zorg, overheid, onderwijs, retail en horeca. Wij installeren hoogwaardige vloerbedekkingen als linoleum, pvc, rubber, projectvinyl, projecttapijt, naaldvilt, gietvloeren en schoonloopvloeren. Hierbij combineren wij functionaliteit met design en geven u een optimale vloeroplossing voor elke projectomgeving. Ook natuurlijke materialen als parket en bamboe worden toegepast bij onze projecten en geven een warme uitstraling aan de ruimtes. Graag maken we voor u een gedegen vloerenplan.

Type vloeren

Linoleum

Linoleum vloerbedekking is vervaardigd van 100% natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Met bekende merken Marmoleum en Artoleum heeft u de keuze uit ontelbare kleuren en verrassende dessins voor de vloer.

 

PVC stroken en tegels

PVC stroken en tegels zijn leverbaar in hout, steen en abstracte dessins. Een toonaangevende verzameling, ontwikkeld door ontwerpers. Er zijn ontwerpen die uniek zijn en gebaseerd op jarenlange ervaring in vloerontwerp. Betoverend voor iedere locatie en tegelijkertijd esthetisch en praktisch tot in het kleinste detail. 

 

Rubber

Rubber is een zeer slijtvaste vloerbedekking leverbaar op rol of in tegels. De tegels zijn verkrijgbaar met de karakteristieke ronde nop maar ook in talrijke designs, met hamerslag-, reliëfstructuur. Rubber dat wordt geleverd wordt in banen, biedt een haast onbegrensde speelruimte bij het inrichten, dankzij het groot aantal designs en de perfect op elkaar afgestemde kleuren. Ook zijn er kant en klare trapvormen voor toepassing op trappen.

Type vloeren

Projectvinyl

We bieden een compleet pakket projectvinyl vloerbedekkingen. Van algemeen toepasbaar tot akoestisch en anti-slip vinyl vloeren. Projectvinyl combineert functionaliteit met een prachtig design en is eenvoudig te onderhouden.

 

Projecttapijt

De tapijtcollecties bieden ongekende mogelijkheden tot het creëren van inspirerende patronen en kleurverlopen. Tapijttegels leveren een flexibele vloeroplossing met een groot aanpassingsvermogen ideaal geschikt voor de snel veranderende eisen van kantoren en exclusieve panden.

 

Naaldvilt

De ijzersterke vloerbedekking die comfort, akoestische voordelen, vuilverhullende eigenschappen combineert. Deze vloeren worden vooral gebruikt in kantoren, scholen en winkels. De textiele uitstraling en het kenmerkende gemêleerde effect passen perfect bij elk interieur.

 

Flotex

Flotex heeft de eigenschappen van een vlakke vloer, zoals onderhoudsgemak en duurzaamheid, maar biedt tegelijkertijd de warme uitstraling en het comfort van tapijt. Naast wasbaar en hygiënisch is Flotex ook geluiddempend en slijtvast.

 

Schoonloopsystemen

Onze schoonloopsystemen geven uw entree de juiste uitstraling en houden vuil effectief buiten de deur.  Met deze schoonloopsystemen kunt u tot 65% besparen op de schoonmaakkosten en de levensduur van uw vloer verlengen.

Type vloeren