Uw wensen realiseren

Kantoorprojecten ontwerpt en levert complete interieurs voor o.a. kantoren, scholen en zorginstellingen. Hierbij staat onze vakmanschap en kennis garant voor een optimale invulling van uw interieur. Wij proberen voor binnen uw budget het maximale aan te bieden op het gebied van vloeren, meubelen en maatwerkinterieur. Met alle passie en aandacht gaan wij uw wensen inventariseren en vervolgens uitwerken tot een passend voorstel.

Totaalinrichting

Kantoorprojecten heeft een brede collectie aan meubelen, vloeren, zonwering en accessoires. Onze binnenhuisarchitect maakt voor u prachtige en inspirerende ontwerpen. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

algemeen/image2/@name

Sectoren

Als totaalleverancier bieden wij interieuroplossingen voor het onderwijs, de zorg, horeca en complete kantoorinrichting.  Met ons ruime assortiment aan meubelen, vloeren, raamdecoraties en accessoires kunnen wij  voor elke ruimte de beste oplossing  creëren welke praktisch, maar ook ergonomisch en inspirerend ingericht is. Wat uw wensen op het gebied van kleuren/ materialen en producten ook zijn, wij realiseren het graag voor u. Elke toepassing vraagt om een specifieke invulling. Wij combineren kennis van zaken met creativiteit.

algemeen/image3/@name